KRYPTERINGS-NØGLE TIL ELMÅLER

Få en krypteringsnøgle til din elmåler

Vil du følge dit elforbrug helt tæt?

Hvis du har købt et HAN-modul til din elmåler, skal du bestille en krypteringsnøgle fra GEV. Nøglen består af en eller to koder, som du efterfølgende modtager på e-mail fra en medarbejder i GEV.

Pt. kan størstedelen af alle elmålere i GEVs forsyningsområde benytte et HAN-modul. Er du i tvivl bedes du ringe ind til vores kundeservice på 75 32 11 66.

Af sikkerhedshensyn sender vi krypteringsnøglen til den e-mailadresse, som du har oplyst til din elleverandør. Hvis du er i tvivl om din e-mailadresse er registreret korrekt, skal du kontakte din elleverandør.

Bestil det rigtige modul første gang.

På din elmåler sidder et dæksel, som kan tages af. Under dækslet finder du HAN-porten. Her skal du installere HAN-modulet i. Det er vigtigt du følger producentens vejledning til, hvordan du installerer HAN-modulet.

Der findes forskellige typer HAN-moduler. De passer til forskellige elmålere. Hos GEV bruger vi Kamstrup-målere. Derfor skal dit HAN-modul passe til en Kamstrup-elmåler.

OBS. Det er ofte muligt at tilslutte HAN-modulet selv i elmåleren, men hvis du mangler hjælp skal du kontakte leverandøren af HAN-modulet.

Inden du bestiller krypteringsnøglen

Der findes to forskellige typer af krypteringsnøgler, afhængigt af hvilket HAN-modul du har købt. Leverandøren af HAN-modulet kan oplyse, hvilken krypteringsnøgle du bør bestille, og hvordan du bruger din nøgle.

Har du brug for en krypteringsnøgle?

Så skal du udfylde denne formular.

OBS.

Krypteringsnøglen gælder så længe at kundeforholdet og E-mail adresse forbliver den samme. Ved ændringer i en af disse 2 vil krypteringsnøglen blive gjort ugyldig!”


© copyright GEV 2022.

Verified by MonsterInsights