Første partner er landet i vores Energy Hub

I efteråret lancerede GEV deres nye iværksættermiljø – GEV Energy Hub – i samarbejde med GROW Startup fra Billund Erhverv. Nu er den første partner landet på Tårnvej 24 i Grindsted.

Udlandsdansker får første plads

GEV og Billund Erhverv har gennem en længere periode arbejdet på at lande den første partner, som kan få en hverdag i huset.


Det lykkedes i slutningen af januar, hvor Nick Laursen, der er partner i et firma, der investerer i bæredygtige og nytænkende energiløsninger og virksomheder. Han er netop vendt tilbage til Danmark efter en årrække i udlandet, hvor han har boet forskellige steder i verden, senest i Kina, hvor han mødte sin kone. Sammen valgte de at flytte til Danmark og Billund blev stedet, da konen samtidigt fik arbejde hos LEGO. Da Nick kom til Billund, ledte han efter et sted at få mennesker ind i hverdagen og efter en samtale med Billund Erhverv hørte han om GEVs Energy Hub.

Energy Hub er en måde at give tilbage på

Tanken bag Energy Hub er blandt andet at lokale iværksættere og startups kan få mulighed for at sidde i et professionelt miljø, der kan være med til at modne og udvikle deres forretningsidé. Samtidigt kan man sparre med forsyningsspecialisterne og få lov at være en del af hverdagen i GEV.

Det er GEVs måde at give noget tilbage på til lokalsamfundet. Og det er GEV stolte over:

- Det er noget vi er stolte over, er lykkedes. Vi klapper faktisk hinanden lidt på ryggen over, at vi har fået Nick ind. Det er et stort ønske for GEV at være en aktiv spiller i lokalsamfundet, fortæller GEVs direktør, René Heiselberg Gier, og fortsætter:

- Nick er i virkeligheden første skud på stammen og vi håber på at flere kommer til i fremtiden. Vi har i hvert fald plads til flere. Vores mål er at være en bæredygtig virksomhed, ikke kun på klimaområdet, men også i forhold til den sociale bæredygtighed. Der passer det lokale engagement rigtig godt ind.

En god start

For Nick har samarbejdet været ligetil og han har fået en god start i GEV:

- At sidde i GEV Huset er en unik mulighed for at være tæt på samarbejdet mellem iværksætteri og industri med fokus på at bringe nye, grønne teknologier til live. Jeg er begejstret over det samarbejde og den velvilje jeg bliver mødt med fra GEV og medarbejdernes side.

Samtidigt oplever Nick også at det er et godt sted for hans virksomhed at sidde:

- Jeg glæder mig til at fortsætte min rejse her og opleve den positive indflydelse som det vil have – både på det jeg sidder med og i de synergier vi kan lave sammen med GEV.


© copyright GEV 2022.

Verified by MonsterInsights