Følg GEV

Adopteret 1. klasse spredte smil og glæde hos medarbejderne

Fredag før vinterferien osede formiddags-pausen af hygge og gode snakke hos GEV. Her fik den lokale multiforsynings-virksomhed nemlig besøg af Grindsted Privatskoles 19 elever i 1.klasse.

1.klassen er adopteret af GEV som en del af initiativet ’Virksomheder adopterer skoleklasser’, hvor skoleklasser adopteres af lokale virksomheder, der stiller sig til rådighed for to årlige besøg fra den samme klasse. De 19 smilende elever har i den seneste tid arbejdet med temaet ’Glæde i skolen’ og havde besluttet sig for at de ville glæde medarbejderne hos GEV. Derfor var de kommet tidligt på besøg og havde dækket pænt op til formiddagspausen med rundstykker, kaffe og hjemmelavede dækkeservietter. Efter en hyggelig stund hjalp de så med oprydningen inden de på gåben tog turen

tilbage til skolen.

 

Et prioriteret samarbejde

For GEV er besøgene vigtige og en del af ville være gennemsigtige og tilgængelige i lokalområdet. Eleverne kommer på besøg, efter at der er tilrettelagt et besøg, hvor eleverne får mulighed for at anvende forskellige skolefag i praksis, samtidigt med at de møder medarbejderne og lærer om GEV som forsyningsvirksomhed og arbejdsplads.

-For os som en lokal multiforsyningsvirksomhed er det vigtigt at tage del i lokalområdet og være synlige. Vi synes det er vigtigt det er vigtigt at have åbne døre for de lokale skoler og uddannelsesinstitutioner, så de kan få et indblik i, hvordan vi arbejder med de forskellige

forsyningsarter og den grønne omstilling, fortæller direktør, René Heiselberg Gier, om samarbejdet.

Samarbejdet er en prioriteret for GEV. Der bliver derfor arbejdet grundigt med at sammensætte læringsrige besøg for eleverne og involvere medarbejderne i besøgene. Det giver smil på læben når to forskellige generationer mødes og snakker om varmt vand, rør under jorden og hvor høje skorstene egentlig er.

 

Plads til to adoptivklasser efter sommerferien

1. klassen skal fortsætte med at komme på besøg indtil de går ud af 9. klasse. Og fra efter sommerferien bliver endnu en klasse adopteret fra Grindsted Privatskole. Det er den nuværende 6. klasse, som kan se frem til at komme på besøg og lære mere om fremtidens forsyning indtil de går ud af folkeskolen. Dermed vil GEV, indtil den nuværende 6.klasse afslutter 9.klasse, have to adoptionsklasser.

Christian Thorne, der er skoleleder på Grindsted Privatskole fortæller:

-For vores skole har det umådelig stor værdi, at vores elever kommer ud og oplever den “virkelige” verden, fortæller Christian Thorne.

Læringen går begge veje i initiativet. Eleverne lærer forskellige rollemodeller at kende og for GEV er det en oplagt mulighed at inddrage eleverne i konkrete udfordringer.

-At vi har virksomheder i Grindsted, der afsætter tid til at adoptere, er vi taknemlige for. Vi oplever, at det ikke blot er eleverne, der ”høster” i samarbejdet, men også de ansatte, da de kommer til at se på egen virksomhed eller jobfunktion med andre briller, da de skal være i børnehøjde. På Grindsted Privatskole er virksomhedssamarbejdet blevet en inspirerende del af skolelivet, og vi håber på, at vi mange år frem fortsat kan finde lokale samarbejdspartnere som GEV, siger Christian.

’Virksomheder adopterer skoleklasser’ er et initiativ startet af Karsten B. Vester og er en del af Relationsnetværket. Konceptet har eksisteret i mere end 15 år og er udbredt i hele Danmark.

Ønsker du mere information om vores skolebesøg, kan du kontakte:

Kommunikationschef:
Simon Lindblad-Madsen
+45 93 39 10 61
svm@gev.dk

© copyright GEV 2022.

Verified by MonsterInsights