Telefon 75 32 11 66

Workshop: Grindsted - Den grønne hovedstad

Tirsdag den 30. juni afholder Visionen: Grindsted Den grønne hovedstad to workshops på Erhvervsgymnasiet Grindsted, Tinghusgade 22 i Grindsted. Første workshop er kl. 13.30-16.00 og anden workshop bliver klokken 16.30-18.00.

En gruppe af lokale, der vil kæmpe for Grindsteds fremtid, har med støtte fra bureauet LEAD THE TALENT, igangsat en spændende vision kaldt ’Grindsted – den grønne hovedstad’. Visionen skal, gennem fokus på 7 temaer, sikre en bæredygtig og grøn byudvikling – og det er byens borgere der sammen med arbejdsgruppen skal skabe grundlaget. Byen skal vise Danmark og resten af verden veje til det gode liv, funderet i grønne, bæredygtige løsninger. 

Formål: 
For at vi sammen kan udvikle en ny retning og identitet for Grindsted har vi behov for dine input.   

Gør dig klar til en spændende dag – tirsdag den 30/6 fra kl. 12.00 til ca. kl. 16.00. Her præsenterer en gruppe  talenter fra LEAD THE TALENT mulige retninger for byens handel, udviklet gennem blandt andet interviews med borgere i Grindsted. Derefter får du muligheden for at spille ind med dine input og idéer. Sammen med LEAD THE TALENT arbejder vi derefter på, i fællesskab, at videreudvikle idéerne til endelige koncepter og initiativer, der vil være med til at synliggøre en vej til Grindsteds nye identitet. 

 Du skal medvirke i workshoppen fordi:   

  • Du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen, koncepter og tiltag af den nye identitet for Grindsted.  
  • Dine input vil danne grundlag for nye tiltag, udbud og en bæredygtig udvikling som matcher dine og andres nuværende og fremtidige behov.  

 Vi søger personer i målgruppen:  

  • Unge som ældre
  • Personer der vægter bæredygtighed højt
  • Personer der vægter det lokale fællesskab højt 

Skulle du have tid og lyst til at deltage, så kan du melde dig til ved at klikke her – deadline for tilmelding d. 24. juni kl. 12.00:  

Efter din tilmelding, vil du modtage yderligere oplysninger selve programmet og de praktiske forhold. 

Grundet Corona har vi desværre en begrænsning på antal deltagere. Derfor vil vi melde tilbage hurtigst muligt om du er blevet udvalgt, når du tilmelder dig. 

På forhånd mange tak

Arbejdsgruppen – Grindsted den grønne hovedstad

Workshop
Workshop2