Telefon 75 32 11 66

Landsdelens billigste fjernvarme

I disse dage bliver der skruet på termostater, fundet jakker frem og måske basket lidt ekstra med armene. Efteråret et officielt i gang. Efter en september måned med blot 3 tørvejrsdage, så må vi næsten forvente at vejret bliver køligere og vådere i den kommende tid.

Derfor er det glædeligt at kunne læse, at borgere i Grindsted og omegn kan glæde sig over landsdelens billigste fjernvarme - ja faktisk leverer GEV landets 2.laveste fjernvarmepris. Dette måles ud fra et såkaldt standardhus på 130 kvm., hvor der der bor to voksne og to børn. Endnu bedre bliver det, når vi ser på, hvor energien kommer fra. Her viser udregninger, at GEV i 2019 har leveret 78,5% af fjernvarmen fra bæredygtig energi. Dette er meget positivt og vi vurderer, at dette tal kun vil stige i fremtiden. 

Hvad koster det så?

For et standardhus er prisen kr. 7.400 i Grindsted. Dette er langt lavere end gennemsnittet i Danmark, som ligger på kr. 12.920 i 2019. Det er langt under den højeste pris, som er på mere end kr. 25.000. Det må virkelig varme her i efterårets komme. Det er forsyningstilsynet der har offentliggjort talene. Forsyningstilsynet holder øje med landets godt 400 fjernvarmeforsyninger. 

Grøn omstilling

Hos GEV er vi stolte over den flotte pris vi kan holde til glæde for andelshavere og kunder i Grindsted og omegn. Samtidigt hviler vi ikke på laurbærene, men vil arbejde videre på at sørge for at vi også i fremtiden leverer et godt produkt til kunderne, hvor vi ikke mindst vil fokusere på den grønne omstilling og bæredygtigheden. 

Har du spørgsmål til din regning eller andet, så er du altid velkommen i GEV Huset, hvor vores dygtige kundeservice er klar til at hjælpe dig, hvad enten det handler om vand, varme, el eller fiber.

 

Du kan læse mere om de opdaterede priser ved at trykke på linket herunder:

https://www.tvsyd.dk/artikel/kaempestore-forskelle-i-prisen-paa-varme

GEV