Telefon 75 32 11 66

Fibernet

Som andelshaver hos GEV, er du medejer af fibernettet i Grindsted og Stenderup-Krogager. Ønsker du at få installeret fibernet fra Altibox i din bolig, tilbyder vi at gøre det ganske gratis. 

Hos Altibox får du Danmarks hurtigste fiberbredbånd - og så er det billigt og stabilt. Du kan vælge mellem mange forskellige hastigheder op til 1000/1000 Mbit. 

Har du brug for teknisk support?

Kontakt Altibox kundeservice på tlf.: 70 300 600

Stabilt og lynhurtigt fibernet fra Altibox

Vi har valgt at samarbejde med Altibox, som står for at levere internet, tv og telefoni til alle vores kunder. Med en tilslutning til fibernettet, opnår du meget høje hastigheder og en særdeles stabil forbindelse, så du både kan streame film i HD-kvalitet, spille krævende computerspil og downloade musik uden problemer. Har du spørgsmål til produkter og/eller øvrige services fra Altibox, kan du følge nedenstående link. 

Læs mere om fiberbredbånd fra Altibox

GEV hjælper med alt det praktiske

Har du brug for hjælp er vi altid lige i nærheden, og vi tilbyder dig følgende services:

  • Hjælp til opkobling af fibernet i din bolig.
  • Udlevering af teknisk udstyr (TV-bokse og routere m.m.).
  • Personlig henvendelse i vores kundeservice. 
  • Indlevering af teknisk udstyr (TV-boks og routere m.m.).

GEV Fiber betaler for opsætningen/installationen af din fordelerboks hjemme hos dig. Ønsker du andre serviceydelser, herunder rådgivning, dækningsprøve eller andet i forbindelse med monteringen af fordelerboksen, betaler vi for den første time, hvorefter du som kunde betaler for den tid, som vi bruger ekstra ude på din adresse. 

Billede af GEV's fibernetteam
Familie bruger produkter fra Altibox