Telefon 75 32 11 66

Huskeliste til flytning

Husk det hele, når du flytter til en ny adresse. 

GEV A/S er dit lokale multiforsyningsselskab, som leverer enten el, vand, varme eller fibernet til din nye bolig. Vi har derfor samlet fem punkter, som skal gøre din flytning mere overskuelig. 

Hvem skal have din adresseændring?

Fra folkeregistret går der automatisk besked til alle offentlige kontorer, SU-styrelsen og institutioner der har din adresse registreret.

Det vil sige, at du ikke skal foretage dig noget i forhold til fx licens, børnehave, skole eller øvrige uddannelsessteder. Det er dog ikke alle, der automatisk får besked om, at du har ændret adresse. Det er derfor vigtigt, at du husker at melde din flytning til GEV via vores flytteformular eller pr. telefon på 75 32 11 66.

Hvis du får leveret strøm fra GEV, skal du være opmærksom på, at det kun er muligt at få 15 hverdage tilbage i tid på grund af gældende markedsregler på el. Du vil efter din flytning modtage en samlet flytteopgørelse vedrørende forbruget på din gamle adresse.

Vi sender flytteopgørelsen til din nye adresse.

Husk at melde dig til en el-leverandør, så snart du får overdraget nøglerne til din nye bolig

Hvis du ønsker at få leveret strøm fra GEV, skal du oplyse dit fulde CPR-nummer.

Ejendomsmægler, boligforening eller udlejer må nemlig ikke oplyse dette til GEV på grund af den nye persondataforordning, der trådte i kraft pr. 28. maj 2018.

Du kan læse mere om de aktuelle elpriser her

Mulighed for TV, internet og telefoni fra Altibox

Du har mulighed for at få leveret TV, internet og telefoni fra Altibox. GEV kan desuden hjælpe med at installere, teste og opsætte fibernet i din bolig.

Har du spørgsmål til dit abonnement, hvad enten det vedrører TV, internet eller telefoni, kan du kontakte Altibox's kundeservice på telefon 70 300 600.

Ved tekniske problemer skal du også kontakte Altibox, så der kan foretages en fejlsøgning af dit udstyr.

Udlevering/indlevering af teknisk udstyr foregår hos GEV-Huset på Tårnvej 24 i Grindsted.

Til- og afmelding af SMS-service ved driftsforstyrrelser

Du skal huske at afmelde dit telefonnummer, hvis du er tilmeldt GEV's SMS-service. Er du derimod ikke tilmeldt SMS-servicen, kan du tilmelde dig her. Du har mulighed for at tilmelde flere telefonnumre på din adresse. 

Husk at aflæse dine målere

GEV har mulighed for at fjernaflæse dine målere, men vi anbefaler at du også selv aflæser målerne sammen med din boligforening, ejendomsmægler eller udlejer.  

Billede af en flyttekasse