Følg GEV

GEV og Altibox forlænger fibernet-aftale

Ny 5-årig aftaler sikrer Grindsted lynhurtige fiberforbindelser

Ny 5-årig aftale sikrer, at borgerne i Grindsted fortsat får lynhurtige fiberforbindelser

I mere end 11 år har Altibox leveret hurtige fiberforbindelser og TV-pakker i Grindsted. Det bliver de også ved med de næste fem år. Sidste uge underskrev GEV og Altibox nemlig en ny 5-årig aftale, der betyder, at Altibox fortsat lejer sig ind på GEV's fibernet. Og det er GEV's direktør, René Heiselberg Gier, rigtig tilfreds med: 

"Det er positivt, at vi kunne lande en aftale, som begge parter er tilfredse med. Vi har nemlig et rigtig godt samarbejde, hvor begge selskaber har stort fokus på kundetilfredshed og går langt for at give kunderne den bedst mulige service. På den måde er vi et godt match."

Ifølge René Heiselberg Gier er der gennem årene gradvist kommet større interesse for fibernettet. Således er ca. halvdelen af Grindsteds husstande i dag tilmeldt fibernettet, hvilket er en flot opbakning i forhold til landsgennemsnittet. 

"Så nu mangler vi bare de sidste 50 procent. Men jeg tror, at vi hele tiden vil få flere og flere med. Behovet for båndbredde stiger konstant, og vi tilbyder altså en god løsning med hurtige forbindelser og et meget højt serviceniveau", siger han.

Ny løsning med TV2 Play og Viaplay

Hos Altibox er der også glæde at spore over, fortsat at kunne levere fiberbredbånd og TV i Grindsted. Og timingen er god, fortæller Søren Harding, der er direktør hos Altibox: 

"Vi har nemlig en del nye ting på programmet. Dels har vi indgået aftale med Google om deres Wifi-løsning. Det betyder, at vi nu kan tilbyde den vel nok bedste Wifi-løsning på markedet, til vores kunder i Grindsted. Desuden er vi klar med en helt ny TV-løsning, så kunderne nu kan se frem til en masse smarte funktioner som 'start forfra', '7 dages arkiv' og ikke mindst helt nye TV-pakker med streamingtjenester inkluderet - heriblandt TV2 Play og Viaplay. Så vi glæder os enormt meget til de næste fem år", slutter Søren Harding


© copyright GEV 2022.

Verified by MonsterInsights