Filskov stemte ja: Fusion med GEV rykker nærmere

Torsdag aften blev der i Filskov afholdt ekstraordinær generalforsamling, hvor hovedformålet var at endeligt afgøre om fusionen ind i GEV skulle fortsætte.

Der var mødt 18 stemmeberettigede personer frem og forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Det er glædelige nyheder og næste skridt er nu , at de nuværende andelshavere i GEV skal stemme om det selvsamme på GEVs generalforsamling den 29. april. Hvis der stemmes for, skal det også endeligt vedtages på en ekstraordinær generalforsamling i maj måned.

"Det er glædelige nyheder, at Filskov har udvist den tillid til GEV, at vi i fremtiden kan stå for deres vandværk. Vi ser frem mod generalforsamlingen den 29. april og tror og håber på, at vi får mandat fra de lokale fremmødte til at fortsætte med fusionen", fortæller GEVs direktør, René Heiselberg Gier.

Der foreligger en minimal mulighed for, at fusionen kan besluttes ved én enkelt generalforsamling i GEV, men det kræver at quoromkravet opfyldes. Et quoromkrav fortæller noget om, hvor mange fremmødte der skal være for at særlige beslutninger kan gennemføres. For at gennemføre en fusion på blot én generalforsamling kræver det, at mere end 66% af GEVs andelshavere møder frem og stemmer for.


© copyright GEV 2022.

Verified by MonsterInsights